Wednesday, May 11, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru





Sedang aku melayani blog di kala malam ni.. Kerana malam ni selalu panas dan aku susah melelapkan mata.. So tergerak hati aku menyertai segmen ni..

Ni segmen kedua aku sertai.. Sebelum ni ada join segmen Brade Ben.. Dan beliau ada membuat 2 entry pasai aku, yang PERTAMA dan KEDUA.. rasa terharu beb... seyes

Pengenalan...
Aku baru dalam dunia blog.. Memang baru sangat.. Belum sampai 2 bulan aku blog.. Dan sehingga entry aku di tulis aku, follower aku 1610 orang.. Pageviews aku lebih kurang 132,055.. Entry yang telah terhasil tidak termasuk entry ini berjumlah 91 entry

Dan aku tertarik untuk menyertai segmen kedua aku di SINI


Jom Sertai Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

Buat 1 entri khas bertajuk “Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru”. Nyatakan:

1) Berapa lama dah blogging.

Menjawap soalan yang pertama ini, berapa lama aku dah blogging? Secara rasmi entry first aku pada tarikh 16hb Mac 2011.. So lebih kurang 1 bulan 3minggu lebih kurang kot.. Baru je bro..

2) Kenapa suka blogging.

Meluahkan apa yang sering berligar di dalam minda.. Terasa amat sangat untuk menulis sesuatu mengenai soal perasaan.. Dan bila mula menaip, rasa amat lega kerana di blog jiwa jiwa aku neh dapat meluahkan apa yang rasa.. Tapi ini bukan blog personal dan diari ala ala gitu.. Aku menulis kerana punyai rasa..

3) Blog kamu mengenai apa.

Ok.. Blog aku tema jiwang.. Bukan jiwang sangat.. Tema ke arah soal perasaan manusia.. Soal cinta dan bahagia.. Soal mengapa harus kecewa? Aku lelaki.. mcm pelik kan jiwang jiwang neh.. takpa identiti aku kemas tersimpan.. huhu.. Malu malu kucing gitu.. gila ahh kalau officemate aku tau, ex sekolah aku ke saudara aku tau.. malu oit.. haha

4) Harapan dalam dunia blogging

Harapan? hurmm.. mungkin ini caraku mengenal erti kehidupan.. Mungkin ini caraku mengisi masa lapangku.. Mungkin ini membuatkan ku bahagia.. haha.. Harapan aku agar pembaca blog aku tak terus kecewa dan tidak menidakkan hakikat kadang menyintai seseorang tak seharusnya memiliki.. eh.. mcm tu boleh? hoho

Dah okey kot, dah penuhi syarat tak? huhu..
Ok selamat.. Buat pembaca blog aku.. terima kasih, tanpa hampa siapalah aku.. Buat follower aku.. thanksssss :)



Comments
8 Comments

8 Orang Yang Prihatin:

* Zaleta * said...

gud luck angah....rase nak ikut tp blog eta rojak la...hehehe

M.Y.S.O.U.L said...

gudluck angah...chaiyok2..(^_^)

cik aisha said...

gud luck....:)

arieDRifke said...

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)


p/s: best blog angah ni ye!

therylisa nurul ain said...

gud luck.....

Khairunnisa' said...

Owner pupuchik.com sedang menyinggah ke sini. Alhamdulillah, kesihatan semakin baik. And gila cute budak berambut cendawan. Reminds me of myself tika kecil, hehe.

solomolo said...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/

anGah said...

thanksss.... tima kaseh :)