Monday, December 24, 2012

Dari Jauh




Assalamualaikum dan salam bicara..

Agak lama tidak dilakarkan berita di dalam dunia alam maya ini.. Mungkin telah lama usang hingga sendiri tidak tahu membicarakan tentang apa yang harus dipersoalkan..

Dan yang pasti aku semakin kekok di dalam menulis, semakin terasa kehilangan seolah tiada lagi yang diperkatakan..

Kita punyai pilihan.. Memilih di setiap persimpangan yang ada.. Mana satu jalan yang dituju, kelak pasti ada akan jaraknya..

Bila banyak bicara kosong tanpa ada sesuatu, menunjukkan kebodohan diri sendiri.. Kadang diam itu bukan bererti tidak mampu membicara, tapi membiarkan sesuatu menjadi reda dan tenang.. Setenang air dikali, kerana jiwaku bergelora kini..


Qistina semasa setahun.. Kini 1 tahun 6 bulan..



Comments
9 Comments

9 Orang Yang Prihatin:

Siti Asiah said...

Asiah pun lama tak jenguk blog ni...tuan tanahnya sedang sepi yea skg...

anGah said...

Takde la.. Sibuk fokus kerja gan family..

ammelia yusoff said...

comel baby tu :)

Asmar Arafad said...

Datang follow blog nie, tapi nampaknya 2013 tiada update naper yer???

http://asmarpunyablog.blogspot.com

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

weschairs said...

Perlahan perlahan pun x pa janji setiap penulisan ada quality..

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.8620
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Mohd Islam said...

Assalamualaikum,

Kenapa biarkan laman web dan blog anda yang baik dan berpotensi ini tidak diketahui orang?

Sebarkan dan tambah pengunjung dengan bertukar iklan laman web di

Produk Muslim Ads Network

Baru dilancarkan.. Daftar segera ia percuma!!.. kelulusan serta merta...

Terima kasih

Tetamu Istimewa said...

Kenapa blog ni dah tak update entri baru ya?