Wednesday, August 3, 2011

Kena Terjah dan Serkap Jarang



Assalamualaikum

Sambil merehatkan diri tadi, tertiba sahabat blogger yang cute saudari Sunah Muhammad Private Messages.. Ada satu blog tu telah membongkarkan rahsia dapatkan visitor..  Lawak la.. Hampir hampir kena tapi sebenarnya tak kena.. Ada ke pula blog jiwa jiwa ini di kaitkan dengan blogger tip TOP TV3 saudara en Ben Ashaari.. 

Meh terjah blog tersebut.. Sila klik di PANAS!! BONGKAR cara dapatkan VISITORS beribu ribu!!! Ni sebab dia kaji salah satu fan page kepunyaan aku la nie.. Buat empunya blog, harap tiada kekeliruan ye.. huhu

Meh join page nie Terima Kasih Kerana Menerima Diri Ini Seadanya.. Untuk pengetahuan juga, satu lagi page jagaan aku Bahagiakah Aku, Bila Dia Bahagia Walaupun Bukan Dengan Aku telah melebihi 100,000 fans like.. Perghh.. terkenang masa dulu.. Page ni di create pada 16hb Ogos 2010.. dh hampir setahun dah umur page ni.. 

Jauh beza aku dengan saudara En Ben ni.. Aku umpama semut merah.. hehehe..

Terima kaseh buat saudari Sunah :)


*Pernah apply innity, dh dah approve pada 13 jun 2011.. Tapi baru hari ini 3hb ogos 2011 baru tahu.. itu pun ada terima email dri staff innity.. adehh.. rupanya lama dah innity approve.. hoho.. 

Terima kasih sudi membaca dan lepak santai di sini :)



Comments
4 Comments

4 Orang Yang Prihatin:

Jalut said...

heh.. saya tahu yang abg ben dah lama.. tapi yang angah baru tahu tadi. ingt abg ben punya..sbb semua fan page likes kat terima kasih tuh ada blog 2 nih je.. huhu...


dah perasan lama dah pasal ni.. ramai blogger buat.. so amik contoh mana dan... mula mula tahu masa shahrul amin hacked fan page harituh.. so disitu datang nya idea ni.. huhuhu

Sunah Sakura said...

ahahaha~ ok la tuuu da perjelaskan yang betul.. takut orang keliru kang... huhuhu

Jalut said...

sekarang ramai gila blogger buat.. JOZAN maharajalawak pon blogger punya.. yang ayat ayat KL gengster tuh blogger punya...
banyak..

patut la visitors beribu ribu.. no wonder la.. =)

anGah said...

jalut: sape hack? ada id tak? huhu.. la nie trend buat fan page then promote blog.. haha.. stail dak? hehe