Saturday, August 20, 2011

SEGMEN anGah Ini Blog Jiwa Jiwa - Ertinya Cinta Pada anda?



Pernah dulu aku anjurkan SEGMEN - Ceritakan serba ringkas apa ertinya BAHAGIA pada anda pada bulan Jun yang lalu.. Dan alhamdulillah, ramai juga yang menyertainya.. Dan kesempatan kali ini juga, terdetik di hati aku nak anjurkan satu lagi SEGMEN..


Dan kali ini, SEGMEN anGah Ini Blog Jiwa Jiwa - Ertinya Cinta Pada anda? 

Pada yang berminat,

1- Buat satu entry bertajuk SEGMEN anGah Ini Blog Jiwa Jiwa - Ertinya Cinta Pada anda?

2- Ceritakan dengan ringkas dan padat tentang apa ertinya Cinta pada anda.. Sebolehnya menggunakan ayat sendiri dan bukan bahasa rojak.. Tiada copy paste dari mana mana sumber tapi ceritakan apa yang anda paham dan rasai..
  sebagai contoh sahaja
    1- Mungkin cinta bagi anda tidak seharusnya memiliki..
    2- Mungkin menerima si dia seadanya dan itulah cinta
    3- Saling menyayangi dan menyukai, itulah cinta?
    4- Mungkin banyak pengorbanan
    5- Mungkin bahagia atau derita?

3- Letak header anGah Ini Blog Jiwa Jiwa dan linkkan entry ini pada komen di bawah..


4- Tarikh tutup penyertaan mungkin malam esok (nak tengok progress penyertaan)

Tujuan Segmen kali ini, adalah untuk mengeratkan lagi hubungan kita sesama blogger dan mengenali antara satu sama lain.. Dan untuk makluman, tiada hadiah untuk segmen ini..

Terima kasih, kerana sudi membaca :)




Comments
32 Comments

32 Orang Yang Prihatin:

Jiejah Gorjes said...

nak join nak join...nt tgh mlm sy buat ek...ngeee

anGah said...

@Jiejah Gorjes ok ok.. sila sila.. huhu

Firdaus.S. Ismail said...

nk tnyeee, yg header tu, kne letak skali dlm entry tu ke?

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwaertinya.html

join yer angah..:)

Jiejah Gorjes said...

dah siap!!!


http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

Eyda Syahida said...

join.. huhuhu

http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-erti.html

anGah said...

@Firdaus.S. Ismail ye ye.. mcm tu la kalau boleh.. huhu

jaY said...

tumpang baca jela..nk tulis x pandai
cinta bg sy adalah satu 'keajaiban',sy sgt hargai walaupn ianya pernah hadir hanya seketika. sekurang2nye sy tahu hati sy tak kering :)

anGah said...

@jaY la.. join la skali.. meriahkan suasana.. huhu

Zul Fattah said...

nak join boleh?

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

Queen F said...

macam besttt je :D

Firdaus.S. Ismail said...

http://luffydmonkey23.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

dh siap, sile2 la singgah ye ^^

SITI NOORNADIYANA said...

1st time singgah sini & nak join segmen. ^^

http://lurvemycadbury.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

miss lyzeer said...

miss singgah nk lapor diri =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

Iffah Afeefah said...

ehem2 dtg menyelit

angah ni awat tatau ade sgmen..ai like tau


link:http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

QasehSuci said...

Angah ... Qaseh join yer ...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

p/s:ternampak segmen nie kt blog ifa ...hehe

aimie amalina said...

join!


http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

Suhaili Sarif said...

join

http://suhailisarif.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya-cinta-pada-anda/

Nur Ilyani said...

saya join ye..
http://sulamansolehah.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

✿ NurAura ✿ said...

http://misznuraura.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

✿ cik pieQa ✿ said...

eh angah ni mcm tau2 lak buat segmen nie.
pieQa baru je lepas buat entri pasal cinta. huhu!

anGah said...

@✿ cik pieQa ✿ dh buat.. boleh la join :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. izinkan Nadh turut berbicara.. ;)

http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

anGah said...

@fRaMe LenSeS ty

Zara said...

Aww ~

http://brokenpinkheart.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

Muslimah Optimis said...

orang lain join, MO xnak ketinggalan nak join jugak..heheh..

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

tq

nuhara said...

http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

sy join juga

anGah said...

terima kaseh :)

suaraheaRty said...

aishh . . .tutup suda ka ? alaaa . . .tenet kat umah sakit . .ujung minggu x dapek nak on9 . .

pinkpurplebaby said...

even dah lambat nak join
putri tetap join ^^

cek2 it out http://pinkpurplebaby.blogspot.com/2011/08/jiwa-remaja-ertinya-sebuah-cinta.html

s3vander said...

agak lambt...tapi nak join jugk la...baru persn entri nie...

Anonymous said...

cinta..adalah perasaan halus yg wujud dalam hati sanubari yg bergelar manusia, wujud tanpa dipaksa..ia dtg dgn sendiri, dengan penuh pengharapan dan keikhlasan, mengharap ia nya dibalas.