Wednesday, July 20, 2011

REVIEW: Ini blog jiwa jiwa -anGah




Assalamualaikum..

Tergerak hati aku nak review blog jiwa jiwa nie.. Macam mana eh..

Isi kandungan review mesti ada point berikut..

1- ceritakan dari mana anda dapat tahu kewujudan blog ini..
2- cerita serba ringkas tentang apa yang anda paham tentang isi kandungan blog ini..
3- ceritakan apa yang anda suka dan anda tak suka tentang blog ini..
4- berikan cadangan anda untuk membantu mempertingkatkan mutu blog ini..

Kemudian, copy header then letak tajuk REVIEW Ini blog jiwa jiwa -anGah
Kemudian letak link entry tersebut di bahagian komen.. 
Tarikh tutup sehingga, aku rasa nak tutup.. hehe

Mungkin tiada entry terbaru sehingga tutup Review ini blog jiwa jiwa.. Boleh rehat beb.. muahaha.. thanks :)



Comments
8 Comments

8 Orang Yang Prihatin:

Life must be happy...... said...

jangan mare ye bila dah klik link ni =)

http://disini-bermulanya.blogspot.com/2011/07/ini-blog-jiwa-jiwa.html

..ika itu aku.. said...

nak nyibuk sini =P

http://ika-itu-aku.blogspot.com/2011/07/review-ini-blog-jiwa-jiwa.html

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/review-ini-blog-jiwa-jiwa-angah.html


saya join angah!!!

ubi said...

ho..aku tukang review je..hehe

Fadah said...

Angah,

Fadah pun nak join juga segmen review blog oleh Angah ini sendiri.

http://belogfadah.blogspot.com/2011/07/review-ini-blog-jiwa-jiwa-angah.html

M.Y.S.O.U.L said...

http://onlyouinmyheart.blogspot.com/2011/07/review-ini-blog-jiwa-jiwa-angah.html

--->> malu la pulak .. (^_^)

Penyair SenjA said...

best2......nanti me buat...:)

Anastasia said...

Ini dia review yang budak setahon jagong wat untuk blog angah. keh keh keh .. ^_^

http://chocolatestrawberry-anastasia.blogspot.com/2011/07/ini-blog-jiwa-jiwa.html