Monday, June 13, 2011

Kena Terjah lagi.. Thanks



Assalamualaikum..

Selamat pagi.. Semalam sedang aku jejalan ke google.. Saja ja la aku taip angah - ini blog jiwa jiwa.. Dan ada la satu blog ni.. huhu.. Cakap aku blog sangat jiwang.. lawak lawak.. terharu gak dowh.. ada yang sudi buat entry khas pasai aku.. so aku rasa aku nk share dan kongsi dengan hampa semua.. Tpi aku tak jiwang kan.. suka suka ja.. haha

Sila la ke blog ini bukan blog jiwa-jiwa,bukan juga blog cinta-cinta tapii belog suka-suka.. pada owner blog.. Thanks :)

Pada kawan kawan lain, terima kasih juga sudi baca entry entry pada blog aku ni.. Yang menjadi follower :) thanks.. pada yang selalu komen, aku baca dan alert.. siap direct link komen ke phone aku tau.. cuma ku tak reti nak balas apa komen hampa tu :)



Comments
7 Comments

7 Orang Yang Prihatin:

casablanca79 said...

bile sunyi... tension... ai akan ke blog ni.. untuk baca entry... untuk motivasi diri.....

umie naziera said...

aikkk.mcm knl jew blog nih..hahahah..sama2

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

peduli mereka kata jiwang atau apa sahaja.. Tapi wa layan.. wa brutal, dalam hati ada taman.. heheh.. penulisan dan idea abang wa layan.. teruskan....

Sunah Mohammad said...

terharu jugak bila angah datang singgah ke blog saya... terima kasih! :)

Shehan Ismail said...

ahahaha..baguih2..nsb baik aku kenai hg.. ;p

farah huda . said...

haha ! mesti ase bgga kn bila ad org hrgai angah ? haha ! ap2 pon , blog angah mmg besh . sukaSUKA !

anGah said...

farah : huhu.. musti la :) rasa dihargai..

shehan: sshhhh dediamm huhu

sunah: awak orang lama dalam blog.. huhu segan la cakap mcm tu.. :)

aku : hehe.. kan kan :)

umie : makasih :)

casa: woww.. thanks :)