Saturday, November 12, 2011

Dari http://www.sentuhan-maya.blogspot.com ke http://www.sentuhanmaya.com



Assalamualaikum..

Pertama sekali, saya mohon kemaafaan kerana agak lama tidak membuat sebarang entry terbaru sejak dari 3 nov rasanya..

Setelah bercuti panjang pada Hari Raya Aidil Adha, kemudian saya agak sibuk dengan kerja kerja pejabat hinggakan tidak terurus masa untuk melihat kelibat blog jiwa jiwa ini..



Dan untuk pengetahuan juga, saya telah membuat perubahan pada blog jiwa jiwa ini.. Perubahan yang besar dengan menukar domain blogspot ke domain .com.. Jika dulu blog jiwa jiwa www.sentuhan-maya.blogspot.com dan sekarang seperti yang tertera www.sentuhanmaya.com .

Ucapan terima kasih yang amat tidak terhingga pada saudara Hasrul Hassan yang telah bersusah payah membuat perubahan besar ini.. Amat berterima kasih pada beliau.. Seorang yang tidak loket ilmu di dalam dunia blog..

Dan juga saya telah mengubah sedikit demi sedikit lay out agar kelihatan kemas.. Dan insyaAllah header baru juga akan di tukar.. Header akan di hasilkan oleh seorang blogger tidak asing lagi.. Tunggu aja la.. hehe

Dan pada kamu kamu.. Pada yang sudi membaca lagi.. Pada yang suka bersama saya di sini.. Saya ucapkan terima kasih jua.. Berbanyak banyak berterima kasih.. Sedikit demi sedikit perubahan pada blog ini untuk menyajikan yang terbaik..

Terima kasih :)



Comments
8 Comments

8 Orang Yang Prihatin:

Iffah Afeefah said...

wahhh tahniah
sorag lg da berdomain

sgn rasenye

Zulfikar Hazri said...

wahhh dah jadi website rasmi secara rasminya.. ehh mcm berulang je ayat...

tahniah...semoga maintain dan semangat waja selalu.. waja dan jiwa.. kena je kan..

yura said...

wah bestnye..... dah lain...

cheq cyn said...

wahh.. nampak lawa laa angah.. semangat nak baca macam ne

Syara Mohammad said...

rindu...

up entry soon...

* Rosita * said...

saya pon dah lama tak berblogging dan singgah sini...sibuk sgt...

Sunah Sakura said...

alhamdulillah...tahniah angah~

FasiHaH SupiaN said...

wah..tahniah! cantik nye header tu.....